Contactgegevens

HotelTech 2017 is een productie van:

Uitgeverij PS: bv
Leyenseweg 111F
3721  BC Bilthoven
T: 030-251 22 70
E: info@uitgeverijps.nl
W: www.uitgeverijps.nl

HotelTech is een initiatief van Hospitality Management, het vakblad voor hoteliers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 030-2512270 of  info@uitgeverijps.nl.

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit event? HotelTech biedt veel kansen om persoonlijk in contact te komen met beslissingsbevoegden binnen de hotellerie. Stuur een e-mail of bel via 030-2512270. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitgeverij PS: bv is een uitgeverij van horecavakbladen en -websites en biedt het beste bereik binnen de horeca. Onze titels zijn Hospitality Management, Hotel & Design, Hotel & Food & Beverage, Lunchroom, De CuliTip, Bed & Breakfast, De CaféKrant en De RestaurantKrant. Alle titels hebben een eigen website en nieuwsbrief.

  • Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten
    on 25 september 2017 at 09:02

    Ruim 20 procent van de bedrijven met minstens tien werkzame personen heeft in 2016 te maken gehad met de gevolgen van cyberaanvallen. Vooral bedrijven in de financiële sector en de energiesector hadden hier last van. Bij de helft van de getroffen bedrijven leidden deze aanvallen tot kosten. Dit meldt het CBS op basis van nieuw onderzoek naar ICT-gebruik van bedrijven.De helft van de bedrijven in Nederland heeft wel eens met ICT-incidenten […]

  • Welke hotelketen heeft de beste telefonische klantenservice?
    on 25 september 2017 at 08:49

    Het gaat de laatste tijd erg goed met de hotelsector in Nederland. Ondanks het feit dat er veel concurrentie is, van bijvoorbeeld Airbnb, blijft volgens het AD zowel de bezettingsgraad als de prijs per hotelkamer stijgen. Amsterdam blijft onbedreigd het populairst wat betreft hotelovernachtingen. Om een overnachting in een hotel te boeken kunt u terecht op verschillende websites. Wanneer het reserveren niet lukt of u een vraag heeft […]

  • De Weekendselectie: Energiebesparen, NH Hotels en een onstuimig huwelijk
    on 23 september 2017 at 09:00

    Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de afgelopen week iets hebt gemist, vind je in de weekendselectie drie artikelen die gedurende de afgelopen week zijn geplaatst op onze website. Wat dacht u van: Tips voor een duurzamer hotel Ashwin Imambaks van Gas Natural Fenosa en Wim van der Hulst van Honeywell geven in dit artikel […]

  • Uitbreiding NH Collection in Antwerpen van start
    on 22 september 2017 at 13:31

    Met een druk op de knop is vandaag de symbolische eerste steen gelegd voor het nieuwe NH Collection Antwerp Centre. Hiermee is de bouw officieel van start gegaan. Onder toeziend oog van leden van het stadsbestuur, zakelijke relaties, belanghebbenden en bouwpartners, werd de steen met bronzen plaquette door de Spaanse ambassadeur Cecilia Yuste Rojas en Managing Director Northern Europe bij NH Hotel Group Maarten Markus middels een hijskraan op de […]

  • Noorderpoort start met Tweetalige Hotelschool
    on 22 september 2017 at 11:11

    Noorderpoort start in het schooljaar 2018-2019 met een nieuwe tweetalige opleiding. De opleiding gaat Tweetalige Hotelschool (THS) heten. Het is de tweetalige variant op de opleiding Manager/ondernemer Horeca, die Noorderpoort nu al aanbiedt. (In de volksmond ook wel bekend als de 'Hotelschool'.) De studenten krijgen bij deze nieuwe opleiding zowel les in het Engels als in het Nederlands. Hiermee slaat Noorderpoort steeds meer een internationale […]

  • Studenten van 12 internationale hotelscholen werken samen met top CEO's
    on 22 september 2017 at 08:52

    Hotelschool The Hague organiseert van 9 -12 oktober 2017 de vierde jaarlijkse Genio Worldwide Innovation Summit (voorheen bekend als Hospitality Innovation Summit), op de campus in Amsterdam. Tijdens dit evenement krijgen studenten van een selecte groep top hotelscholen wereldwijd de kans van hun leven In samenwerking met Colliers International heeft Hotelschool The Hague een case ontwikkeld voor de studenten: ontwikkel een nieuw […]

  • Interview: Maarten Markus, NH Hotel Group
    on 21 september 2017 at 14:00

    Trots als een pauw is hij op de voortreffelijke halfjaarcijfers van de Benelux. Met een groei van meer dan 14% draait NH Hotels in de Benelux twee keer zo goed als NH Hotel Group wereldwijd. Verantwoordelijk hiervoor is Managing Director Northern Europe Maarten Markus, die in 2016 drie refurbished NH Collection Hotels opende in Amsterdam. Hospitality Management spreekt hem in ??n daarvan: NH Collection Barbizon Palace, op een steenworp afstand […]

  • Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'
    on 21 september 2017 at 11:55

    Het Thon Hotel in Rotterdam, restaurant Zeeën van Tijd in Roosendaal en Snackbar Kitsy’s in Alkmaar gaan de uitdaging aan. Zij zijn de drie winnaars van de beursactie van Boost je omzet! op Gastvrij Rotterdam. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 was het team van deze online challenge voor horeca ondernemers voor het eerst te vinden op de beurs in Rotterdam. “We kijken met een goed gevoel terug. Veel ondernemers […]

  • Vergaderen met een Yoga en Haka Break bij Postillion Hotels
    on 21 september 2017 at 10:57

    Postillion Hotels Nederland introduceert een ludiek vergaderconcept: 'Brain Breaks'. Shiatsu, Yoga, Haka, Balloon en Brass Breaks zorgen voor meer creativiteit en energie in vergaderingen. Het faciliteren van meetings is een van de kernactiviteiten van Postillion Hotels Nederland en met dans, muziek en ontspanning wil de keten vergaderen nu effectiever en doeltreffender maken. ‘Brain Breaks’ zijn prikkelende energizers die zorgen […]

  • Overvaltraining helpt om criminaliteit in de horeca voor te zijn
    on 20 september 2017 at 21:23

    Op 9 oktober gaat de Week van de Veiligheid van start. Het nemen van de juiste preventieve maatregelen is de eerste stap om de kans op criminaliteit in uw zaak te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan een overvaltraining voor u en uw medewerkers. Wij spraken met Hendrik-Jan Kaptein van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) over de overvaltrainingen voor winkeliers en de 3 belangrijkste tips om overvallen te voorkomen. Eigen […]

  • Sir Hotels lanceert eerste City Guide op Instagram ooit
    on 20 september 2017 at 14:14

    Sir Hotels lanceert vijf city guides op Instagram om zowel inwoners als hotelgasten op een innovatieve manier een stad te laten ontdekken. Elk van de hotels in de collectie heeft een eigen Instagram-account, welke getransformeerd is tot een makkelijk te gebruiken stadsgids met lokale favorieten en verborgen schatten; Sir Savigny’s guide voor Berlijn, Sir Nikolai’s guide voor Hamburg, Sir […]

  • Bierbeleving met vintage bockbier
    on 20 september 2017 at 13:31

    Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart gedacht dit najaar? Maak de bockbierbeleving bovendien compleet met heerlijke bijpassende hapjes. Wat maakt vintage bockbier dan zo bijzonder? Het is een ware smaaksensatie! Aging van bockbier Al een aantal jaar brengen diverse brouwers oudere vintage bockbieren op de markt. Niet voor niets, […]

  • Top masterclasses Ducasse van start bij Middelbare Hotelschool Friesland
    on 20 september 2017 at 13:18

    Gerenommeerde chef-koks uit haute cuisine-land bij uitstek Frankrijk die masterclasses verzorgen voor mbo-studenten... Dit studiejaar staat het op het programma bij Middelbare Hotelschool Friesland. Maandag 18 september was de drukbezochte kickoff op de locatie van dit onderdeel van het Friesland College in Leeuwarden. Chef-kok Aly Dioum van Ducasse Education beet het spits af met zijn masterclass ‘Culinairy Design with meat and […]

  • Gaia Green Awards uitgereikt op Gastvrij Rotterdam
    on 20 september 2017 at 12:56

    Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 19 september de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het duurzame Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft Jos van Grunsven (vicevoorzitter Euro-Toques) in de categorieën Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens de volgende winnaars bekend gemaakt: Hotels – Stadshotel Woerden (Woerden) Restaurants – Gys (Utrecht) Strandpaviljoens – Timboektoe (IJmuiden […]

  • Column Sander Allegro: Onstuimig huwelijk
    on 20 september 2017 at 11:51

    “Airbnb lijkt zich steeds meer te bewegen in de richting van een online travel agent en dat is goed nieuws voor hotels”, aldus Christopher Nassetta, Chief Executive Officer van Hilton Hotels & Resorts. Op het eerste gezicht lijkt het een vreemde uitspraak voor de grote baas van een van de belangrijkste hotelketens ter wereld, maar wie het interview met Nassetta verder leest, begrijpt wat hij bedoelt. Door zich steeds meer te gaan […]

  • The Student Hotel Group opent flagshipproject in Wenen
    on 20 september 2017 at 08:43

    The Student Hotel Group, pionier in hoogwaardige hybride woon-werk-leefaccommodaties voor studenten, heeft voor de stad Wenen gekozen voor een nieuw flagshipproject in Oostenrijk met 822 kamers. Deze eerste woon-werkaccommodatie in Oostenrijk wordt geopend aan de Nordbahnstrasse, in het hart van het hippe tweede district van Wenen. Verwacht wordt dat de bouw van het 37.878 m2 grote Student Hotel begin 2018 van start gaat en de accommodatie in […]

  • Tips voor een duurzamer hotel
    on 19 september 2017 at 11:05

    Ieder hotel wil besparen op de energiekosten. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het levert ook nog eens geld op. Ashwin Imambaks van het Spaanse gasbedrijf Gas Natural Fenosa geeft een aantal tips om energie te besparen in uw hotel en Wim van der Hulst van Honeywell vertelt over slimme thermometers.  DOWNLOAD GRATIS DE NIEUWSTE EDITIE VAN HOSPITALITY MANAGEMENT “Er zijn verschillende manieren om energie te besparen […]

  • Nieuw hotel Vondel Hotels in Amsterdam
    on 19 september 2017 at 08:49

    Vondel Hotels voegt opnieuw een uniek hotel toe aan haar collectie in Amsterdam. Het hotel op de Geldersekade vestigt zich middenin het bruisende Chinatown in een rijksmonument dat dienst heeft gedaan als Chinees pakhuis. Het hotel krijgt een Aziatisch thema en de sfeer zal het Shanghai van nu ademen. Het viersterren boutique hotel is voorzien van circa 84 diverse kamers en suites, die zijn ingericht met elementen van kunst uit de galerie die op […]

  • Verhoging lage btw-tarief desastreus voor horeca
    on 18 september 2017 at 14:16

    KHN vindt het onacceptabel dat er plannen zijn om het lage btw-tarief te verhogen, zonder dat daarbij rekening wordt gehouden met de negatieve gevolgen voor horecaondernemers. De VVD, D66, CDA en CU onderhandelen over een coalitieakkoord en er zijn plannen om het lage btw-tarief van 6 procent naar 8 procent te verhogen. KHN-voorzitter Robèr Willemsen: “Wij zijn hier fel op tegen. Het lijkt een kleine stap, maar de impact […]

  • Aziatisch themahotel in Amsterdam mag er komen
    on 18 september 2017 at 11:48

    AT5 meldt dat, na jaren van juridisch getouwtrek, het Aziatisch themahotel aan de Geldersekade in Amsterdam gebouwd mag worden. Er komen 83 kamers in het hotel. Met de komst van het hotel gaat de afgesloten Elleboogsteeg mogelijk weer open. Het oordeel van De Raad van State luidt dat de vergunning terecht is afgegeven.  De uitspraak is hier terug te lezen. […]

  • Doros Theodorou treedt toe tot het MEININGER bestuur als Chief Commercial Officer
    on 18 september 2017 at 10:49

    Meininger Hotels is verheugd om de aanstelling van Doros Theodourou in de nieuwe functie van Chief Commercial Officer aan te kunnen kondigen. Doros heeft meer dan 17 jaar ervaring in strategische verkoop en marketing, en dit in combinatie met een grote technische kennis in de hotel en reis industrie. Hij start bij MEININGER vanuit zijn huidige functie van CCO van Sunhotels by Webjet, waar hij aan de basis stond van de creatie van een succesvolle […]

  • Belgische chef beklaagt zich over onbeschofte gasten
    on 18 september 2017 at 09:33

    Sam van Houcke, de chef van restaurant Onder de Toren in het Belgische Hansbeke, beklaagde zich op Facebook over enkele wel zeer onbeschofte gasten. Hij riep op om het bericht te delen. Op zijn Facebookpagina schreef hij het volgende: 'Beste dame die gisteren in ons restaurant kwam dineren. Wanneer u deze ochtend, waarschijnlijk met een ferme kater, wakker wordt hoop ik dat u zich realiseert dat uw gedrag ronduit onbeschoft was en het niet […]

  • De Weekendselectie: Linnengoed, hotelstrategie en sleutelbedrijven
    on 16 september 2017 at 09:00

    Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de afgelopen week iets hebt gemist, vind je in de weekendselectie drie artikelen die gedurende de afgelopen week zijn geplaatst op onze website. Wat dacht u van: De logistieke operatie van hotellinnen In dit interview legt Rob Kimman van Blycolin haarfijn uit hoe de logistiek van […]

  • Oproep: nieuw personeel? Stuur ons een bericht!
    on 15 september 2017 at 16:52

    Heeft je hotel een nieuwe general manager, salesmanager of chef-kok? Laat het ons weten via redactie@uitgeverijps.nl. Je mag uiteraard ook melding maken van ander nieuw personeel via hetzelfde adres. Alle bijdragen zijn van harte welkom! We plaatsen in iedere uitgave van Hospitality Management een pagina met personalia en op deze website plaatsen wij de meldingen ook. PS: Denk er wel aan om zowel tekst als een foto te sturen. Op deze […]

  • Van der Valk biedt hulp aan Sint Maarten
    on 15 september 2017 at 15:27

    Sinds gisteren staat er een Van der Valk Care team vanuit Nederland standby om hulp en zorg te bieden aan getroffen inwoners van Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius bij het Van der Valk resort op Bonaire. Het team bestaat uit drie verpleegkundigen met uitgebreide kennis van hospitality en zorg en een GZ-psycholoog van Mentaal Beter voor de mentale ondersteuning bij traumaopvang. Ondersteuning Op verzoek van zorgverzekering BES van […]

WordPress Theme built by Shufflehound. Crafted by Uitgeverij PS: bv, 2017