Over HotelTech

HotelTech is hét event voor de hotellerie waar hospitality aan techniek wordt verbonden. Bent u een professional in de hotel-industrie? Dan mag u HotelTech niet missen. Tijdens dit unieke evenement krijgt u antwoord op vragen als: hoe verbind ik innovaties en nieuwe technieken aan gastbeleving, duurzaamheid of maatschappelijke ondernemen? Hoe houd ik mijn medewerkers gemotiveerd en betrokken? Wat zijn de trends voor de toekomst? Hoe maak ik weloverwogen keuzes in het enorme aanbod?

Uw hotel moet winstgevend zijn, en tegelijkertijd wordt van u ook verlangd dat u inspeelt op moderne ontwikkelingen. De eisen die gasten stellen worden hoger, uw hotel moet duurzaam zijn en uw personeel moet gemotiveerd en enthousiast zijn. En al die nieuwe investeringen mogen natuurlijk nooit ten koste gaan van de gastbeleving en de gastvrijheid.

Daar gaat HotelTech over. Als hotelier wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit evenement hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar HotelTech is meer. Er is een veelomvattend congresprogramma met lezingen van gerenommeerde sprekers om u, als hotelmanager, te inspireren

DAGVOORZITTER

HotelTech wordt ieder jaar geleid door een dagvoorzitter. Hij of zij weet het congres de juiste balans te geven tussen informatie, inspiratie en interactie. De dagvoorzitter brengt diepgang, weet op het goede moment de juiste vragen te stellen en heeft als professioneel buitenstaander een kritische kijk op de hotel-industrie.

NETWERK

HotelTech is er niet alleen om informeren en inspireren. Het event biedt voor u ook de mogelijkheid om bij te praten met huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Tijdens de dag wordt u voorzien van koffie, thee een geheel verzorgde lunch. Natuurlijk sluiten we af met een netwerkborrel

Kortom, wie HotelTech bezoekt, is klaar voor de toekomst.

Een dag om nooit te vergeten,een dag vol kennisoverdracht en inspiratie!

Nog nooit leerde u zoveel in één dag en ontmoette u zoveel mede-hoteliers binnen zo'n korte tijd. De besproken innovaties leveren bovendien uitstekende gespreksstof op voor bij de gratis lunch of borrel!

WordPress Theme built by Shufflehound. Crafted by Uitgeverij PS: bv, 2017