Programma

Programma HotelTech 2018

 

HotelTech is hét congres voor hoteliers. Tijdens HotelTech wordt u geïnspireerd, haalt u uw kennisniveau op en wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de hotellerie. Het programma van 2018 maken we de komende tijd bekend.

Programma HotelTech 2017

Wilt u weten wat u ongeveer kunt verwachten? Dit was het programma van HotelTech 2017:

HotelTech 2017 - Congresprogramma


 

OPENING

Mathijs Bouman was de dagvoorzitter van HotelTech 2017. Op bevlogen wijze opende hij de dag. Als macro econoom liet hij vanuit economisch oogpunt zijn licht schijnen op de hotellerie


KEYNOTES

 

Herman Rijksen en Jaap Zijlstra
´Focus en management alignment, eindelijk uw strategie op orde´

Herman Rijksen en Jaap Zijlstra zorgden voor een dynamische en prikkelende start van de dag. Tijdens de openingssessie lieten Herman en Jaap de bezoekers nadenken over hun strategie.


Paul Hassels Mönning

Hoe ga je om met een klant die steeds ongrijpbaarder wordt?

Voor die vraag staan zakelijke marketeers in de b2b-markt. Duidelijk is dat traditionele marketing niet langer werkt. Klanten zijn kritischer dan voorheen en de afstand tot opdrachtnemers neemt toe. Harder ‘duwen’ via nog meer salesinspanningen heeft dus geen zin. Paul Hassels Mönning praatte de bezoekers bij over wat dan wel werkt.

 


Jarno Duursma
Blockchain: een hype of de grote belofte?

Jarno Duursma hield een inspirerende keynote over Blockchain. Wat kun je er mee en wat niet? En wat betekent dit voor de hotelier? Als u vorig jaar geweest bent, weet u heel wat meer!


Herman Konings
´We, myself & A.I.´

 

Tijdens HotelTech 2017 gaf Herman Konings een humorvolle lezing over de heilige drievuldigheid van sociale, emotionele én artificiële intelligentie voor de wondere wereld van gastheerschappij, over een toekomst waarin welzijn wel vaart. Een dynamische einde van de dag!

POWER TALKS

Tijdens de Power Talks krijgen bezoekers in korte tijd snel nieuwe en relevante informatie. Het aanbod tijdens het congres is groot. Het enige wat de bezoeker nog hoeft te doen is een keuze maken… 


NETWERKEN

Kennis staat centraal, maar er is ook natuurlijk ook aandacht voor de sociale aspecten. Naast de nodige koffiebreaks zorgen wij voor een geheel verzorgde lunch en sluiten wij de dag af met een hapje en een drankje. Dan kunt u nog even in gesprek met uw relaties.