Sprekers 2017

Dit waren de sprekers van HotelTech 2017:

Keynotesprekers

Dagvoorzitter: Mathijs Bouman

Mathijs Bouman is de dagvoorzitter van HotelTech 2017. Op bevlogen en professionele wijze opent hij de dag en praat hij het geheel aan elkaar. Op die manier blijft geen vraag onbeantwoord en volgen er interessante discussies.

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is  vaste columnist van Het Financieele Dagblad, beurscommentator bij RTL-Z, redacteur en commentator bij het dagelijks tv-programma Z-Today.
Regelmatig is hij te zien bij De Wereld Draait Door, Nieuwsuur, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night  en andere actualiteitenprogramma’s.

Foto: Walter Kallenbach

Herman Rijksen

Herman Rijksen (FacilitationProfs) is adviseur voor strategische vraagstukken en heeft als managementadviseur en coach jarenlange ervaring in de internationale hotellerie. Hij is klankbord voor bestuurders, directie en management. Hij heeft veel ervaring in het aansturen van teams en professionals. Herman doorziet processen en benoemd feilloos de problemen. Niet minder lastig, wel helder. Werkt actief met groepen, dicht op het werk en dicht op de huid.

Herman en zijn collega Jaap Zijlstra openen de dag en dagen u uit voor een prikkelende strategiesessie:

‘Focus en management alignment, eindelijk uw strategie op orde'

Jaap Zijlstra

Jaap Zijlstra (FacilitationProfs) is een echte facilitator. Als geen ander weet hij groepen van 25 tot 250 mensen aan zich te binden. Dat doet hij met een persoonlijk verhaal, verstand van zaken. Jaap geeft vertrouwen en activeert deelnemers om zichzelf te doen kennen. Hij voelt het sentiment in de zaal goed aan en hij heeft oog voor de onderstroom.

Paul Hassels Mönning

Paul is de spreker op gebied van digitale marketing.
 
Hoe ga je om met een klant die steeds ongrijpbaarder wordt? Voor die vraag staan zakelijke marketeers in de b2b-markt. Duidelijk is dat traditionele marketing niet langer werkt. Klanten zijn kritischer dan voorheen en de afstand tot opdrachtnemers neemt toe. Harder ‘duwen’ via nog meer salesinspanningen heeft dus geen zin. Maar wat werkt dan wel?

 

Jarno Duursma

Jarno Duursma is trendwatcher en spreker over digitale technologie, auteur van boeken over Blockchain en kunstmatige intelligentie . Hij is oprichter van innovatieplatform #SMC050 en alumnus van Singularity University in Silicon Valley.

Jarno spreekt op HotelTech over blockchain:

'Is blockchain een hype of de grote belofte?'

Herman Konings

Herman Konings, bouwjaar 1964, is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en beheerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.

Als trendanalist en consumentenpsycholoog geeft Herman regelmatig consults, workshops en lezingen aan bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs over trendverschuivingen en toekomstverwachtingen.

Power Talks

WordPress Theme built by Shufflehound. Crafted by Uitgeverij PS: bv, 2017